V akciji! L-KARNITIN+ZELENI ČAJ Večja slika

L-KARNITIN+ZELENI ČAJ 90 kapsul

L-KARNITIN+ZELENI ČAJ je prehransko dopolnilo najvišje kakovosti. Izdelek je namenjen za fizično aktivne ljudi, ki želijo izgubiti telesno težo. Izdelek vam bo pri tem zagotovo pomagal saj občutno pripomore pri izgorevanju maščob.

More details

Točke zvestobe Ni točke zvestobe za ta izdelek.

Spletna cena:9,90 €

Novo v ponudbi

Ni na zalogi

Karnitin je nujno potreben za transport maščobnih kislin iz krvi v celične mitohondrije, ki so nekakšen generator energije v celicah. S tem se poveča raven energije ter preprečuje kopičenje maščobe.

Lastnosti artikla:

•podpira procese maščob gorenja (vnos energije iz maščob).

•pospeši regeneracijo po treningu.

•povečuje moč za trening.

•zmanjšuje učinek utrujenosti.

Izvrstna kombinacija za pospeševanje metabolizma in hitrejše kurjenje odvečnih maščob

Primeren izdelek za tiste, ki so občutljivejši na stimulanse

Pospeši transport maščob v mišične celice, kjer se pretvorijo v energijo za delo mišic

Naraven način pospeševanja metabolizma

L-Carnitine & Green Tea je zelo potentna kombinacija poznanih učinkovin: zeleni čaj in l-karnitin.

Ni naključje, da imajo največji porabniki zelenega čaja na svetu, Japonci, najvišjo povprečno pričakovano življenjsko dobo vseh narodov na svetu.

Zeleni čaj je že skozi stoletja v deželah daljnega vzhoda, kot so Kitajska, Japonska in Indija, prisoten in poznan po svojih številnih pozitivnih učinkih na zdravje in počutje.

Karnitin je vodotopna, vitaminom podobna spojina, ki vsebuje dušik in spada med karboksilne kisline. Telo ga proizvaja iz lizina in metionina. Čeprav karnitin ne spada med esencialna (telo ne more samo proizvesti) hranila, ga velikokrat uvrščamo med pogojno esencialna, kajti njegovo pomanjkanje v telesu povzroči nezaželjene učinke.

Karnitin najdemo predvsem v nekaterih vrstah mesa, kot so govedina, ovčetina in jagnjetina in nekaterih drugih živilih živalskega izvora: mleko, sir, perutnina, ki pa vsebujejo le majhne količine. V sadju in zelenjavi se pojavlja le v sledovih. Zato vegetarjanci večinoma nujno potrebujejo dodatek l- karnitina v prehrani.

SESTAVA: L- karnitin tartrat (41.4%); izvleček zelenega čaja ( Camellia sinensis) (55% EGCG- epigalokatehin galat); ovojnica kapsule (gelatin, barve: E171, E172, E131,E470b) .

 Pakiranje 90 kapsul

 

Hranilna vrednost izdelka Trec Nutrition L-Carnitine + Green tea

Odmerek

4 kapsule

1 kapsula

L-Karnitin

600 mg

300 mg

Izvleček zelenega čaja ( Camellia sinensis) (55% EGCG- epigalokatehin galat)

200 mg

100 mg

Priporočena uporaba: Dnevni maksimalni odmerek so 4 kapsule.

Na dan treninga:4 kapsule zaužijemo 30 min pred treningom z 300 ml vode.

Kadar ne treniramo zaužijemo 2x po 2 kapusli 30 min pred obrokom.

Lahko vsebuje sledi: MLEKA, SOJE, PŠENICE, JEČMENA, JAJC, OREŠČKOV IN ARAŠIDOV.

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Mnenja in ocene artikla naših kupcev.

Napišite mnenje

L-KARNITIN+ZELENI ČAJ 90 kapsul

L-KARNITIN+ZELENI ČAJ 90 kapsul

L-KARNITIN+ZELENI ČAJ je prehransko dopolnilo najvišje kakovosti. Izdelek je namenjen za fizično aktivne ljudi, ki želijo izgubiti telesno težo. Izdelek vam bo pri tem zagotovo pomagal saj občutno pripomore pri izgorevanju maščob.

Artikli v isti kategoriji