V akciji! SWANSON CVETNI PRAH 400 mg 100 KAPSUL Večja slika

SWANSON CVETNI PRAH 400 mg 100 KAPSUL

Dviguje energijo 

Krepi imunski sistem 

Krepi kardiovaskularni sistem

More details

Točke zvestobe Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točka zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točka ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,10 €.

Spletna cena:12,99 €

Novo v ponudbi

Na zalogi

SWANSON CVETNI PRAH 400 mg 100 KAPSUL

Odkrijte naravno najbolj popolno zdravilno hrano v dopolnilni obliki s cvetnim prahom Swanson cvetni prah! Ta edinstvena formula vsebuje neverjetno vrsto vitaminov, mineralov, aminokislin, encimov, koencimov. Cvetni prah vsebuje veliko B vitaminov, antioksidantov in flavonoidov. Ta zelo prebavljiv, super-hranljiv prehranski dodatek  je odličen način za povečanje vaših energijskih vrednosti. Cvetni prah podjetja SWANSON je preizkušen  tudi za kloramfenikol in mora opraviti stroge testne standarde, ki jih je potrebno sprejeti za proizvodnjo.

Lastnosti cvetnega prahu:

Dviguje energijo – cvetni prah je odlično naravno poživilo.  Ogljikovi hidrati, beljakovine in B vitamini v cvetnem prahu pripomorejo, da imate skozi ves dan dovolj energije, povečujejo vzdržljivost in so odlični v boju proti utrujenosti.

Zdravje dihal – cvetni prah vsebuje ogromno antioksidantov, ki imajo protivnetni učinek na tkivo v pljučih.

Izboljšanje prebave – Poleg tega, da cvetni prah vsebuje koristne vitamine, minerale in beljakovine, vsebuje tudi encime, ki pomagajo pri ureditvi prebave. Encimi pomagajo telesu, da iz hrane, ki jo zaužijemo, telo posrka vsa potrebna hranila.

Krepi imunski sistem – Cvetni prah naj bi deloval podobno kot antibiotiki, kar pomaga telesu, da se brani pred virusi. Poleg tega pa je bogat z antioksidanti, ki ščitijo celice pred škodljivo oksidacijo prostih radikalov.

Krepi kardiovaskularni sistem – Cvetni prah vsebuje velike količine rutina, antioksidanta, ki krepi kapilare, krvne žile, pomaga pri cirkulaciji in znižuje raven holesterola.

Cvetni prah zmanjšuje vnetja in ustavi prepogosto potrebo, da bi urinirali.

Cvetni prah stimulira in obnovi delovanje jajčnikov. Poleg tega, da spodbuja delovanje hormonov je tudi odličen afrodiziak.

Priporočena uporaba:  Vzamite 1 kapsulo dvakrat na dan s tekočino. Priporočene količine ne smete prekoračiti.

Sestava: Cvetni prah, želatina, riževa moka

Hranilna vrednost izdelka  SWANSON cvetni prah 100 capsul

Sestavine:

1 kapsula

2 kapsule

Cvetni prah

400 mg

800 mg

 

Izdelek je prehransko dopolnilo

Mnenja in ocene artikla naših kupcev.

Napišite mnenje

SWANSON CVETNI PRAH 400 mg 100 KAPSUL

SWANSON CVETNI PRAH 400 mg 100 KAPSUL

Dviguje energijo 

Krepi imunski sistem 

Krepi kardiovaskularni sistem

Artikli v isti kategoriji