Hi Tec Tribulus Terrestris 100 Kapsul Večja slika

Hi Tec Tribulus Terrestris 100 Kapsul

Izboljšuje počutje

Povečuje libido

Izjemna rastlina

More details

Točke zvestobe Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točka zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točka ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,10 €.

Spletna cena:13,00 €

Novo v ponudbi

Na zalogi

Hi Tec Tribulus Terrestris 100 Kapsul

 

Tribulus terrestris je rastlina z dolgo zgodovino, saj so jo različne kulture po svetu uporabljale za zdravljenje številnih bolezni, izboljšanje počutja in tudi za boljši libido. Tribulus terrestris je v veliki meri uporabljen za zdravljenje neplodnosti, erekcijske disfunkcije in nizkega libida, saj so medicinske raziskave pokazale, da imajo nekatere od aktivnih spojin v Tribulusu učinek povečanja ravni testosterona s povečanjem proizvodnje luteinizirajočega hormona (LH). To je hormon, ki uravnava telesno proizvodnjo testosterona.

Športniki (atleti in fitnes navdušenci) uživajo Tribulus tudi z namenom, da se spodbuja sinteza beljakovin in pozitivna bilanca dušika, kakor tudi hitrejše okrevanje od mišičnega stresa. Optimalni nivoji testosterona so namreč neposredno povezani z večjo rastjo mišične mase, večjo izgubo maščobe ter boljšo regeneracijo po treningu.

Aktivne snovi v ekstraktu terestrisa ščitijo pred raznimi mikrobi, vnetji, rakom, spodbujajo delovanje imunskega sistema ter znižujejo raven holesterola v krvi. Vse raziskave doslej pa so pokazale, da nima negativnih stranskih učinkov in je varen za uporabo.

Hi Tec Tribulus Terrestris je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebuje najboljši dostopen vir tribulus terrestrisa, ki prihaja iz strogo kontroliranih lastnih plantaž v Indiji in Bolgariji. Vsaka kapsula vsebuje 750 mg izvlečka Tribule Terrestis-a, standardiziranega na 75% vsebnost Furastanola Saponina. Izdelek vsebuje tudi različne flavonoide in ekstrakt nizke palme palmetto.

 

Uporaba:

Zaužijte 1 do 2 kapsuli skupaj z obroki.

 

Hranilna vrednost

na 100 g

na kapsulo

Energija

/

/

Beljakovine

/

/

Ogljikovi hidrati

/

/

Maščobe

/

/

Posebne sestavine

Tribulus Terrestris ekstrakt

75 g

750 mg

od tega saponini

45 g

> 450 mg

Saw Palmetto ekstrakt (25 %)

2 g

20 mg

Vitamini in minerali

na kapsulo

Cink

5 mg

Vitamin A

400 mg

Vitamin C

80 mg

Vitamin E

12 mg

Mnenja in ocene artikla naših kupcev.

Napišite mnenje

Hi Tec Tribulus Terrestris 100 Kapsul

Hi Tec Tribulus Terrestris 100 Kapsul

Izboljšuje počutje

Povečuje libido

Izjemna rastlina

Artikli v isti kategoriji